Samsung ar putea pregati de lansare noul Galaxy M51

/, Blog, Samsung/Samsung ar putea pregati de lansare noul Galaxy M51

Vesti recente din apropierea lui Samsung indica faptul ca producatorul koreean ar urma sa lanseze inca un telefon din seria Galaxy M, numit M51. El are numele de cod SM-M515F si ar urma sa fie lansat in prima faza in India, croindu-si apoi drum catre alte piete internationale, inclusiv cele din Europa.

Nu este prima data cand circula zvonuri despre Galaxy M51, dar aparitia lor inca o data pare a confirma faptul ca Samsung lucreaza intr-adevar la acest terminal. Din pacate, nu avem detalii tehnice legate de M51, ci doar o randare digitala a felului in care ar putea arata el.

Se pare ca M51 va avea un ecran Samsung AMOLED cu o diagonala de minim 6.4″ si cu o perforatie pentru camera de selfie (posibil una de 16 MP) in coltul din stanga sus. Tot in acea zona se pare ca va fi pozitionata si mufa jack de 3.5mm pentru casti.

Imaginea lui Galaxy M51 ne mai dezvaluie ca butoanele de volum si pornire se afla pe muchia dreapta, in timp ce slotul de SIM si card microSD ar putea fi pe cea opusa. In partea de jos a sasiului se pot observa portul USB-C si difuzorul, in timp ce pe spate vedem un senzor de amprenta clasic, alaturi de un modul compus din trei camere. Cel mai probabil am putea avea una principala de 48 MP, ajutata de una ultrawide de minim 8 MP si un senzor aditional, fie de adancime, fie macro, de 5 MP.

Pe partea de procesor, M51 e asteptat cu o unitate medie din gama Exynos si 4 sau 6 GB de RAM, ruland Android 10 si interfata One UI 2.0 din fabrica. Stocarea ar fi de 128 GB, dar este posibil sa ii vedem pe Samsung lansand si un model de baza cu 64 GB de memorie locala, iar acumulatorul ne-ar surprinde daca ar fi mai mic de 4000 mAh. Galaxy M51 ar putea aparea in luna iunie, cu un pret in jurul a 300€.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.