Samsung ar putea scoate un telefon cu patru camere

/, Blog, Samsung/Samsung ar putea scoate un telefon cu patru camere

Unul din cei mai renumiti furnizori de „ponturi” din industria de mobile, Ice Universe, a postat recent pe Twitter un mesaj pe cat de laconic, pe atat de interesant. „Samsung. Camera. Camera. Camera. Camera.” a scris el, fara a mai adauga nici un alt detaliu.

Tinand cont ca multe din postarile lui s-au dovedit a fi pana la urma adevarate, am fi tentati sa credem ca Samsung pregateste inca un telefon pentru 2019. Iar ca lucrurile sa fie chiar si mai interesante, unele voci spun ca acest terminal NU este cel cu ecran flexibil pe care mai toti fanii Samsung sunt nerabdatori sa il vada. Ba mai mult, producatorul coreean ar putea introduce acest telefon-surpriza chiar pana la finalul acestui an.

Cele mai multe voci par a indica faptul ca telefonul in cauza ar putea fi unul din seria A. Aceste telefoane au deja doua camere secundare, iar adaugarea uneia principale suplimentare nu ar fi un lucru prea greu de facut. Daca analizam putin istoria seriei A, am vazut ca aceste telefoane s-au lansat cu predilectie in al patrulea trimestru, urmand a ajunge in magazine in primele luni ale anului urmator. La fel, ele au preluat unele din caracteristicile seriei superioare, S, asa ca ne putem, astepta la un Samsung A cu si mai multe optiuni care sa-l faca atractiv, pe langa pretul mai scazut decat al flagship-urilor.

Desigur, nu putem ignora complet si posibilitatea ca unul din urmatoarele telefoane Samsung sa apara cu 4 senzori in modulul camerei principale, incercand astfel sa treaca inaintea competitiei, care, pentru moment, se rezuma la „doar” trei.

Cat despre calitatea imaginii, acesta este terenul specialistilor. Nu credem insa ca fotografiile obtinute cu un asemenea dispozitiv ar fi atat de mult superioare celor pe care le realizeaza in prezent telefoanele de varf ale lui Apple sau Huawei, pe langa cele ale lui Samsung.

Ce s-ar putea intr-adevar imbunatati la seria A ar fi displayul, asta doar daca Samsung va considera ca aceste telefoane merita unul de top. Pana atunci insa, stam linistiti, caci o inlocuire ecran Samsung pentru seria A nu e nici greu de facut, nici scumpa.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.