Samsung DeX disponibil pentru Galaxy Fold

/, Blog, Samsung/Samsung DeX disponibil pentru Galaxy Fold

Cea mai recenta versiune a firmware-ului pentru Galaxy Fold ofera utilizatorilor posibilitatea de a-l conecta la un calculator PC sau Mac si dea folosi functionalitatea oferita de tehnologia DeX on PC.

Fold suporta si pana acum DeX, dar doar cand era conectat la un monitor, avand nevoie de o tastatura si un mouse compatibile. Versiunea noua introduce conectivitatea simpla cu orice calculator Windows sau MacOS. Practic, tot ce aveti de facut e sa conectati un Galaxy Fold la un calculator si veti avea acces la displayul si continutul telefonului simultan cu cele ale calculatorului-gazda.

In plus, puteti folosi tastatura si mouse-ul conectate la acel calculator pentru a edita fisiere sau chiar pentru gaming. Mai mult, folosind mouse-ul, veti putea transfera mai usor fisiere intre cele doua sisteme.

Desigur, nu putini pun in discutie aspectul practic al folosirii DeX on PC. La urma-urmei, daca tot avem un calculator la indemana si trebuie sa editam anumite fisiere, de ce nu le-am transfera pe acesta, beneficiind si de puterea de procesare net superioara?

Aceasta functie ar putea fi insa deosebit de utila cand sunt editate documente pe un telefon si utilizatorul vrea sa se asigure ca ele sunt afisate corespunzator pe un calculator. In nenumarate cazuri avem de-a face cu erori de afisare ale unor documente precum foi de calcul care au fost generate pe un telefon si care arata complet diferit pe un calculator, fie el un desktop sau un laptop. Ei bine, in aceste cazuri, DeX on PC poate preveni neajunsurile.

Si daca tot am vorbit despre neajunsuri, se pare ca Galaxy Fold ramane inca un telefon de care proprietarii trebuie sa aiba FOARTE mare grija pentru a nu deteriora acel ecran Samsung flexibil. Spectaculos, inovator si frumos, displayul lui Galaxy Fold ramane deocamdata si cea mai mare vulnerabilitate a lui. Speram ca editiile care vor urma vor elimina sumedenia de griji cu care trebuie sa traiasca in prezent posesorii unuia.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.