Samsung dezvaluie Galaxy XCover FieldPro

/, Blog, Samsung/Samsung dezvaluie Galaxy XCover FieldPro

Telefoanele ultra-rezistente ale lui Samsung si-au facut repede fani infocati in randul celor care isi doreau terminale inteligente si rapide dar care sa si reziste la intemperii, mediul neprietenos al iesirilor in natura sau al santierelor. Asa ca nu trebuie sa ne mire cand vedem producatorul koreean dezvaluind inca un telefon din seria XCover. De aceasta data este vorba despre Galaxy XCover FieldPro, un companion de nadejde pentru tableta lor ultra-rezistenta, GalaxyTab Active 2.

XCover FieldPro este echipat cu un ecran Samsung de 5.1” QHD cu rezolutie de 2560 x 1440 pixeli, in timp ce procesorul este un Exynos 9810 cu opt nuclee ajutat de 4 GB de RAM. Stocarea de baza este de 64 GB, dar poate ajunge mult mai sus prin intermediul unui slot microSD care accepta carduri de pana la 512 GB.

Acest terminal ruleaza Android 8 Oreo din fabrica, dar suporta upgrade la Android 10, potrivit producatorului. Pe spate gasim un flash LED triplu, alaturi de o camera de 12 MP cu apertura dubla, ambele flancand scannerul de amprenta. Bateria este una generoasa, cu o capacitate de 4500 mAh si sistem de incarcare POGO. Samsung a adaugat in pachetul in care vine XCover FieldPro inca un acumulator, care se poate inlocui foarte usor prin desfacerea unui surub care tine capacul spate in pozitie.

Unul din cele mai mari avantaje ale lui XCover FieldPro este certificarea militara MIL-STD-810G, careia i se adauga si standardul IP68 de rezistenta la apa, praf si socuri. Acest telefon suporta si comunicatii in banda 14 care permit apeluri de urgenta dedicate. Telefonul are si un buton Push-to-Talk (PTT) care e pozitionat pe o muchie, fiind usor de de folosit chiar daca utilizatorul poarta manusi sau daca are mainile ude ori murdare.

Samsung a adaugat si platforma de securitate Knox pe XCover FieldPro, ceea ce il face recomandat pentru serviciile guvernamentale. Platforma Knox este bazata pe standardele fixate de catre National Information Assurance Partnership, si fiecare telefon vine cu suport pentru aceasta functionalitate pe o perioada de 3 ani.

Din pacate, inca nu avem nici o informatie despre disponibilitatea lui Galaxy XCover FieldPro sau pretul cu care va fi lansat.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.