Samsung echipeaza S10 Lite cu stocare de 512 GB

/, Blog, Samsung/Samsung echipeaza S10 Lite cu stocare de 512 GB

Initial, Samsung a lansat modelul S10 Lite in doar doua optiuni de memroie RAM si stocare, de 6 GB/128 GB si 8 GB/128 GB. Recent insa, koreenii au decis sa ofere clientilor lor si o varianta cu stocare cel putin generoasa, asa ca au anuntat versiunea cu 8 GB de RAM si 512 GB de flash.

Acest model va deveni in scurt timp disponibil in India, o piata in care modelul cu 6 GB de RAM nu a fost livrat. Pretul asteptat este undeva in jurul echivalentului a 565€. Aceasta versiune va ajunge indata si pe pietele internationale, unde ne asteptam ca pretul sa fie putin mai ridicat, probabil undeva sub 600 de euro.

De ce a procedat Samsung la acest upgrade ramane deocamdata un mister, cu atat mai mult cu cat koreenii au lansat recent o noua familie de telefoane prmeium, S20, care va contine si ea un model Lite, cel mai probabil a fi anuntat undeva in cursul verii.

Daca doriti un telefon Samsung nou, dar nu sunteti dispusi nici sa platiti o suma importanta pe el, nici sa asteptati modelul S20 Lite insa, S10 Lite cu 512 GB de stocare pare o alternativa cel putin atractiva.

Acest terminal are un procesor Snapdragon 855 si un ecran Samsung Infinity-O Super Amoled Plus de 6.7″, cu rezolutie FHD+. Este de asemenea echipat cu trei camere, din care cea principala de 48 MP, alaturi de una ultrawide de 12 MP si una macro de 5 MP, alaturi de cea de selfie de 32 MP, in timp ce acumulatorul este unul sanatos, de 4500 mAh si incarcare rapida de 45 W.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.