Samsung Galaxy A10e anuntat

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy A10e anuntat

Galaxy A10 este deocamdata cel mai ieftin telefon Samsung ce poate fi cumparat, dar acest lucru pare ca se va schimba in curand. Wi-Fi Alliance a dezvaluit un nou nume de cod, SM-A102U, despre care se crede ca va ajunge in magazine sub numele Galaxy A10e, daca e sa ne luam dupa documentele similare care au fost emise de Bluetooth SIG. Certificarea lui Bluetooth SIG ne confirma faptul ca acest terminal va fi compatibil cu standardul Bluetooth 5 LE (Low Energy).

Daca Samsung planuieste sa respecte reteta dupa care a fost creat A20e pe modelul lui A20, se pare ca A10e va semana destul de bine cu A10, doar ca va fi mai mic si va avea cateva componente diferite.

Cel mai important aspect este dimensiunea ecranului. Galaxy A10 vine cu un display 19:9 cu diagonala de 6.2″ si rezolutie 1520 x 720 pixeli, in timp ce de la A10e se asteapta un ecran Samsung Infinity-V intre 5.4 si 6″, cu o rezolutie putin mai mica si un raport de aspect usor diferit. Camera de selfie se asteapta sa fie mentinuta, cu un senzor de 5 MP si apertura f/2.0. Nu se stie inca ce camera principala va avea A10e, dar ne putem astepta ca acest telefon sa o preia pe cea a lui A10, de 13 MP, cu blitz LED si apertura de f/1.8.

Datorita ecranului mai mic, Galaxy A10e va fi mai compact, ceea ce inseamna si o baterie mai mica. A10 vine cu o baterie de 3400 mAh, iar versiunea sa “e” ar putea avea un acumulator de 3000 mAh. A10 nu suporta incarcare rapida, dar acest detaliu este inca incert in ceea ce il priveste pe A10e. In cazul in care incarcarea rapida nu va fi implementata pe acest model, este destul de probabil ca A10e sa aiba un conector de tip microUSB si nu unul USB-C.

La capitolul conectivitate, A10e a primit certificare Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, iar acest lucru sugereaza ca el ar putea avea un nou tip de procesor, intrucat A10 nu avea capabilitati dual-band pe Wi-Fi.

Samsung Galaxy A10 costa in jur de 120 de dolari, iar versiunea lui mai compacta ar putea cobori pana in zona 90-100 USD.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.