Samsung Galaxy A11 ar putea avea trei camere principale

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy A11 ar putea avea trei camere principale

Au aparut in mediul online fotografii care ar infatisa partea din spate a carcasei viitorului Galaxy A11. In cazul in care aceste imagini sunt intr-adevar ale lui A11, cei care isi doresc un telefon nou ieftin vor avea parte de o surpriza placuta, caci acest terminal ar putea avea trei camere in modulul principal.

Vesti despre acest telefon ne-au parvenit deja din partea celor de la Wi-Fi Alliance, ceea ce ne face sa credem ca nu va mai dura mult pana cand vom avea noi imagini si informatii despre A11.

Galaxy A11 va avea un scanner de amprenta pozitionat pe partea din spate a capacului din policarbonat. Imaginea ne arata ca acest capac are trei perforatii pentru camere. Inca nu stim ce senzori vor fi folositi, dar se pare ca unul din ei ar putea fi unul de adancime, care ar urma sa imbunatateasca sensibil calitatea fotografiilor.

Despre displayul acestui viitor telefon nu exista inca date. Este incert daca A11 va avea un ecran Samsung LCD sau AMOLED. Cel al antecesorului Galaxy A10 era un ecran LCD IPS de 6.2″ si este destul de probabil ca fabricantul koreean sa pastreze aceasta dimensiune.

Pe partea de procesor, cele mai multe zvonuri par a indica o echipare cu Exynos 9611 cu 3 sau 4 GB de RAM. O alta veste imbucuratoare vizeaza capacitatea de stocare, care ar putea fi de 128 GB, un salt semnificativ de la cei 32 GB ai lui A10. Galaxy A11 este asteptat cu Android 10 instalat din fabrica impreuna cu interfata grafica One UI 2.0.

In acelasi timp, am putea vedea acest terminal echipat si cu o baterie generoasa, care ar putea avea capcitatea de 4500 mAh. Asteptam noi vesti despre Galaxy A11 in curand, precum si sa vedem daca pretul estimat va fi sub 130 Euro se confirma.