Samsung Galaxy A12 ar putea aparea in scurt timp

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy A12 ar putea aparea in scurt timp

Samsung a lansat modelul Galaxy A11 in luna mai a acestui an, dar are deja in pregatire un succesor pentru el. Noua versiune este Galaxy A12, si este la fel, un telefon din gama entry-level a producatorului koreean, model destinat pietelor emergente in care terminalele ieftine sunt la mare cautare.

Galaxy A11 avea numele de cod SM-A115F, iar un raport recent indica prezenta unui cod SM-A125F, care urmareste indeaproape sintaxa folosita de Samsung. Nu avem prea multe date tehnice legate de Galaxy A12, insa se pare ca una din cele mai importante modificari este adaugarea unei versiuni cu 64 GB de stocare, optiune care lipsise din oferta lui A11.

Acest terminal va avea si el un ecran Samsung ieftin, LCD pe tehnologie PLS (Plane to Line Switching), o tehnologie dezvoltata de koreeni in rapsuns la panourile IPS ale lui Apple. Diagonala displayului ar putea ramane neschimbata, de 6.4″, dar camera de selfie ar putea creste de la 8 MP la 12 MP. Modulul principal de camere ar urma sa aiba tot trei senzori, ca si la A11, dar despre acestia nu avem inca nici o informatie, desi unele voci sustin ca si la acest capitol am putea vedea imbunatatiri notabile.

La fel, nu se stie daca Samsung vor merge pe acelasi design ca al lui A11 in ceea ce priveste scannerul capacitiv de amprenta. A11 il are pozitionat in partea din spate, dar la A12 am putea sa il vedem integrat in butonul lateral de pornire. Cat despre baterie, ne asteptam sa fie de macar 4000 mAh, cu incarcare de 15-18W, cu un port USB-C.