Samsung Galaxy A20e e un smartphone nou si ieftin

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy A20e e un smartphone nou si ieftin

Odata cu anuntarea lui Galaxy A80, Samsung au mai prezentat si o versiune ieftina a modelului care, pana acum, fusese entry-level-ul gamei A, A20. Noul terminal se numeste A20e si este asteptat in Europa incepand cu finele lui aprilie, cu un pret estimat la sub 180 euro.

Una din caracteristicile-cheie o reprezinta ecranul lui A20e. Desi avem de-a face cu un display Infinity-V HD+, el este unul de tip TFT, si nu AMOLED. Are o diagonala generoasa, de 5.8″, cu rezolutie de 1560 x 720 pixeli si este plat, lucru care il va face apreciat de utilizatorii care nu doresc sa cheltuie sume mari pe telefoane noi.

Creierul lui A20e este un procesor Exynos 7884, cu 8 nuclee, din care doua la 1.6 GHz si sase la 1.35 GHz, ajutate de 3 GB de memorie RAM. Samsung a instalat Android 9 Pie si interfata One UI din fabrica. La capitolul stocare on-board, noul telefon Samsung este destul de modest, cu doar 32 GB, dar care pot fi extinsi cu pana la 512 GB prin intermediul slotului microSD.

A20e este echipat cu doua camere principale, una de 13 MP si una de 5 MP cu unghi larg, in timp ce camera de selfie are un senzor de 8 MP. Scannerul de amprenta e pozitionat pe spatele telefonului, care e confectionat din plastic. Acumulatorul este de 3000 mAh, si suporta incarcare rapida cu un charger de 15 W.

Galaxy A20e are arhitectura dual-sim si care suporta comunicatii 4G VoLTE, iar Samsung a pastrat jackul de 3.5 mm. Radioul FM este incorporat de asemenea. Presupunem ca o inlocuire ecran Samsung pentru Galaxy A20e va avea costuri modice, asa ca va fi destul de usor sa va readuceti telefonul intr-o stare foarte buna dupa un eventual accident care sa-l deterioreze.