Samsung Galaxy A21s costa sub 200 euro

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy A21s costa sub 200 euro

Cei care sunt in cautarea unui nou telefon care sa ofere performante decente si care sa aiba un pret accesibil ar putea sa-si indrepte privirea catre Galaxy A21s, unul din terminalele pe care Samsung tocmai le-a lansat. Acest telefon a fost pus in vanzare deocamdata in India, dar ne asteptam ca el sa-si croiasca in scurt timp drum catre pietele vestice.

Galaxy A21s are un ecran Samsung mare, cu diagonala de 6.5″ si rezolutie FHD+. Designul este de tip Infinity-O TFT LCD, cu o perforatie in coltul din stranga sus pentru camera de selfie de 13 MP. Modulul principal de camere este si el echipat cel putin satisfacator, A21s laudandu-se cu nu mai putin de patru senzori.

Camera de baza este una de 48 MP, ajutat de una ultrawide de 8 MP si inca doua de 2 MP, una pentru adancimea de camp si una pentru fotografiile macro. La interior, acest terminal vine cu un procesor Exynos 850 cu opt nuclee la 2 Ghz. Versiunea cea mai ieftina are 4 GB de memorie RAM, dar exista si modele superioare, care au 6 GB.

Stocarea celei mai ieftine versiuni este de 64 GB, dar utilizatorii pot adauga pana la 512 GB de memorie prin intermediul unui card microSD, in cazul in care nu au nevoie de functionalitate dual-sim. Scannerul de amprenta este pozitionat pe capacul din spate, iar conectivitatea include Bluetooth 5.0, Wi-Fi a/b/g/n/ac si 4G VoLTE, la care se adauga mufa stereo jack de 3.5mm. Acumulatorul are 5000 mAh si suporta incarcare de 15W printr-un port USB-C.

In India, Galaxy A21s se vinde cu sub 200 de euro, ceea ce ne face sa credem ca el va avea un pret asemanator si pe pietele europene sau nord-americane. Pentru moment, culorile disponibile sunt alb, negru si albastru, dar nu ne-ar surprinde sa vedem si altele adaugate pentru diverse arealuri geografice.