Samsung Galaxy A31, A41 si A51 cu minim 64 GB

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy A31, A41 si A51 cu minim 64 GB

Vesti bune pentru cei care intentioneaza sa isi achizitioneze un nou telefon din gama medie a lui Samsung. Trei versiuni noi ale terminalelor lor foarte populare, Galaxy A30, A40 si A50, care vor fi lansate in scurt timp ca A31, A41 si A51 si vor primi un upgrade consistent in ceea ce priveste capacitatea de stocare.

Aceste trei modele duc mai departe mostenirea lui A310, A40 si A50, aducand imbunatatiri pe mai multe planuri. Unul din punctele esentiale a fost stocarea, care pleca, in variantele de baza, de la doar 32 GB, considerata de multi ca fiind aproape complet inutila, fortand in mod automat posesorii sa opteze si pentru un card microSD.

Samsung a ascultat opiniile clientilor, asa ca se pare ca modelele noi vor pleca de la 64 GB de stocare, eliminand astfel nevoia de a cumpara din start un card aditional. Acest lucru este cu atat mai important cu cat multe din telefoanele medii ale koreenilor sunt dual-SIM, insa instalarea unui card microSD insemna renuntarea la unul din numerele care ar fi putut fi folosite. Cu 64 GB de stocare nativa insa, aceasta problema va disparea, cel mai probabil.

Nu avem inca detalii complete despre aceste noi telefoane, dar zvonurile includ si prezenta unui nou tip de ecran Samsung si a unor sisteme de camere imbunatatite. Cele mai multe voci par a coincide in estimarea ca vom avea de-a face cu displayuri de tip Infinity-O, desi pe A31 si A41 am putea vedea ecrane Infinity-V.

Competitia de la Oppo, Vivo sau Huawei are mai multe modele cu stocare de baza de 128 GB, asa ca va fi interesant de vazut cum vor evolua preferintele publicului. Samsung vine totusi cu o experienta net superioara in fabricarea telefoanelor mobile, iar acest lucru ar putea cantari mult in decizia de cumparare.

Se zvoneste ca Galaxy A31, A41 si A51 vor fi lansate luna viitoare, asa ca asteptam sa aflam specificatii si preturi.