Samsung Galaxy A31 este aici

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy A31 este aici

Cei care cauta un telefon Samsung nou, ieftin si destul de performant au acum un nou model la care se pot gandi. Producatorul koreean a anuntat ca noul Galaxy A31 va fi disponibil incepand cu luna iunie in India, urmand apoi ca acest terminal sa ajunga si in restul pietelor in care e prezenta marca.

Galaxy A31 aduce un ecran Samsung de 6.4″ de tip Super AMOLED Infinity-U cu rezolutie FullHD+ si care are integrat un scanner ultrasonic de amprenta. Crestatura din partea superioara a ecranului ascunde o camera de selfie de 20 MP, in timp ce modulul principal de camere va avea nu mai putin de patru senzori. Camera de baza e una de 48 MP, ajutata de una ultrawide de de 8 MP, un senzor macro de 5 MP si unul de adancime, la fel, de 5 MP.

Desi Samsung inca nu au confirmat in mod oficial, se pare ca procesorul va fi un Helio P65 cu opt nuclee. Versiunile care vor fi lansate includ 4 GB de RAM cu 64 sau 128 GB de stocare, dar si una cu 6 GB de RAM si 128 de GB. Un slot microSD va permite extinderea stocarii cu carduri de pana la 512 GB.

Acumulatorul are o capacitate de 5000 mAh si suporta incarcare de 15 W prin portul USB-C. Nu avem inca detalii despre culorile care vor fi disponibile, singura fotografie data publicitatii indicand o culoare alb perlata. Ne putem astepta ca Samsung sa adauge si restul varintelor obisnuite, negru si albastru.

In India, Galaxy A31 costa echivalentrul a 285 Euro, ceea ce ne face sa credem ca in Europa el nu va depasi pragul de 300€.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.