Samsung Galaxy A41 5G este primul telefon cu Snapdragon 750G

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy A41 5G este primul telefon cu Snapdragon 750G

Samsung va schimba inca o data politica referitoare la preturile telefoanelor 5G prin introducerea unui nou model, Galaxy A42 5G, care va deveni astfel cel mai ieftin telefon cu aceste specificatii de comunicatii din oferta lor.

Desi producatorul koreean a admis existenta unor asemenea planuri in mod oficial, s-a si ferit de a dezvalui prea multe detalii tehnice. Cu toate astea, un raport creat in urma unei testari benchmark a oferit o serie de noi detalii, in special despre tipul de procesor. Sursa mentioneaza ca A42 5G este echipat cu un procesor cu opt nuclee, din care doua ruleaza la 2.21 GHz si inca sase la 1.8 GHz, alaturi de un procesor grafic Adreno 619, iar expertii din industrie par a fi de acord ca aceasta configuratie inseamna o noua generatie, Snapdragon 750G.

Intrucat la momentul anuntarii lui Galaxy A42 5G, procesorul respectiv nu era inca gata, este lesne de inteles de ce Samsung au preferat sa pastreze un secret total. Au mai existat speculatii conform carora, A42 5G ar fi urmat sa aiba un Snapdragon 690, dar cei de la dealntech.com spun ca aceasta supozitie este falsa.

In ceea ce priveste restul specificatiilor hardware, misterul persista. GizChina afirma ca acest nou terminal ar urma sa vina cu un ecran Samsung foarte generos, cu o diagonala de 6.6″, cel mai probabil la rezolutie FHD+, cu o crestatura in forma de picatura de apa pentru camera de selfie, un modul de 3 sau patru camere principale, modem mmWave 5G integrat in procesor si un minim de 6 GB de RAM, cu stocare incepand de la 128 GB.