Samsung Galaxy A41 are un pret foarte bun in Europa

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy A41 are un pret foarte bun in Europa

Dupa ce Samsung au dezvaluit noul Galaxy A41 luna trecuta, avem vesti bune pentru cei care isi doreau un telefon Android nou, cu specificatii decente si un pret convenabil. Koreenii au anuntat ca A41 va ajunge in Europa incepand cu luna mai, prima tara care il va primi fiind Germania, prin intermediul magazinului online al companiei. Urmatoarea piata ar putea fi Mare Britanie, dar producatorul nu a specificat exact programul de livrari.

Ce este important insa este faptul ca Galaxy A41 va avea un pret bun, de 299 Euro, ceea ce il face o optiunea viabila pentru cei care nu isi doresc telefoane pe care sa cheltuie foarte multi bani. In UK, el va avea un pret de 269 de lire sterline.

A41 este dezvoltat plecand de la terminalul A40 lansat anul trecut si este echipat cu un ecran Samsung AMOLED mai mare, a carui diagonala masoara 6.1”. In partea superioara, el are o crestatura minuscula, pentru camera de selfie de 25 MP. Pe partea din spate gasim trei senzori, in care cel principal de 48 MP, alaturi de unul ultrawide de 8 MP si o camera de adancime de 5 MP.

Procesorul lui A41 este o unitate Helio P65 fabricata de Mediatek, cu frecventa de baza de 2.2 GHz, ajutat de 4 GB de memorie RAM. Pretul comunicat de Samsung se refera bineinteles, la versiunea de baza, care are doar 64 GB de stocare, insa sunt asteptate si modele mai bine echipate. Totusi, chiar si asa, prezenta slotului pentru un card microSDXC va poate ajuta sa rezolvati foarte usor problema stocarii de care dispuneti.

Scannerul de amprenta e integrat in display, iar Samsung au pastrat inca in pozitie mufa jack de 3.5mm. Acumulatorul inmagazineaza 3500 mAh si suporta incarcare rapida de 15W, ia Galaxy A41 va fi disponibil in trei culori: Prism Crush Black, Prism Crush Silver, Prism Crush Blue.