Samsung Galaxy A41 are un procesor Helio P65

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy A41 are un procesor Helio P65

Geekbench a pus mana pe un exemplar de Samsung Galaxy A41 si a dat publicitatii cateva din specificatiile tehnice ale acestui telefon. Unul din cele mai interesante detalii legate de A41 este faptul ca va fi echipat cu un procesor Helio P65, o generatie moderna procesorului P25 cu care era dotat Galaxy J7+.

Helio P65 este o unitate octa-core la 1.7 GHz care ofera performante comparabile cu Snapdragon 665 si Exynos 9611. Modelul SM-A415F, care a ajuns la Geekbench are doar 4 GB de RAM, dar majoritatea expertilor cred ca Samsung va oferi si o versiune cu 6 GB.

Stocarea de baza pare a fi de 128 GB, dar aici e greu de crezut ca producatorul koreean va oferi o versiune superioara, si asta din cauza faptului ca seria A ar trebui sa fie niste telefoane relativ ieftine. In plus, un slot microSD de pana la 512 GB ar rezolva problemele legate de spatiu, fiind in acelasi timp o solutie ieftina atat pentru fabricant, cat si pentru clienti.

Lipsesc informatii mai detaliate, dar se zvoneste ca Galaxy A41 ar urma sa aiba trei camere principale, din care una de 48 MP, posibil ajutate de una ultra-wide de 8-12 MP si inca una, fie macro, fie de adancime. Camera de selfie ar urma sa aiba un senzor de 25 MP.

In final, se crede ca A41 ar putea avea acelasi ecran Samsung de 5.9″ ca al lui Galaxy A40, un acumulator de 3500 mAh cu port USB-C si incarcare de 15W. Asteptam mai multe vesti de la organismele de certificare, inclusiv pretul cu care s-ar putea lansa acest telefon. Ce este insa foarte amuzant e faptul ca el pare sa fie mai performant decat A51…

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.