Samsung Galaxy A42 5G are baterie de 5000 mAh

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy A42 5G are baterie de 5000 mAh

Galaxy A42 5G ar trebui sa devina cel mai ieftin telefon 5G fabricat de catre Samsung, asa ca e lesne de inteles de ce asteptarile in ceea ce il priveste sunt atat de mari. Au aparut deja suficiente zvonuri despre acest terminal, insa abia acum incep sa ne parvina informatii credibile.

Cea mai recenta vine pe filiera agentiei chineze 3C. Un raport dat publicitatii mentioneaza ca acest terminal ar fi echipat cu un acumulator de 4860 mAh, insa surse care pretind ca sunt apropiate de gigantul koreean spun ca in fapt este vorba despre o baterie de 5000 mAh. Avand in vedere ca modemurile 5G au tendinta de a consuma mai multa energie, asa o miscare din partea lui Samsung pare fireasca.

Unii utilizatori ai marcii cred insa ca formatul telefonului va suferi schimbari fata de modelul precedent, Galaxy A41. Acesta a fost considerat pana acum a fi un compromis ideal intre performantele oferite si dimensiuni, fiind catalogat drept un smartphone compact.

Cum insa parea fi destul de greu de potrivit un acumulator de 5000 mAh in carcasa lui A41, numerosi  internauti se tem ca producatorul koreean va abandona formatul in favoarea unuia mai mare. Asta ar putea insemna un ecran Samsung ceva mai mare, si, bineinteles, dimensiuni mai ample pentru acest terminal.

Este posibil ca Samsung sa lanseze si versiuni 4G ale lui Galaxy A42, dedicate pietelor in care acest tip de retele nu este inca prezent, dar si utilizatorilor care nu cauta neaparat cea mai rapida conectivitate la internet. A42 5G este asteptat cu minim 6 GB de RAM si stocare care incepe de la 128 GB, insa pana la vesti oficiale despre acest model, ramanem in domeniul presupunerilor.

Samsung Galaxy A42 5G ar putea fi prezentat la inceputul lui 2021, insa fara a se face prea multa valva in jurul lui.