Samsung Galaxy A5 ar putea fi cel mai ieftin telefon al gamei

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy A5 ar putea fi cel mai ieftin telefon al gamei

Samsung ar putea lansa in curand un nou telefon in gama Galaxy A, care s-ar pozitiona sub cel mai ieftin terminal in prezent, modelul A10. Acest telefon are numele de cod SM-A105F, dar inca nu exista vreo certitudine in ceea ce priveste numele oficial. Unele surse din industrie par a indica faptul ca el s-ar putea numi Galaxy A5.

Se zvoneste ca acest telefon ar urma sa aiba un ecran Samsung de tip Infinity-U sau Infinity-V, cu o diagonala de pana in 5.7″, cu marginile foarte subtiri, asa cum ne-a obisnuit in ultima vreme producatorul koreean. E de asteptat ca Galaxy A5 sa ruleze Android 9 Pie, peste care vom gasi interfata grafica One UI.

Din pacate nu avem nici o informatie despre ce vom gasi in interiorul lui A5. Ne putem astepta ca procesorul sa fie unul modest, date fiind pretul si pozitionarea in gama Samsung, cel mai probabil cu pana la 3 GB de memorie RAM. La capitolul stocare, Galaxy A5 ar putea avea 32 GB, extensibila printr-un slot microSD care sa accepte carduri de pana la 512 GB.

Nu ne-ar mira ca acest terminal sa vina cu doua camere principale, posibil una de tip Time-of-Flight care acompaniaza un senzor de minim 24 MP si o singura camera de selfie, dar de calitate buna.

In acest segment al telefoanelor ieftine, Galaxy A5 va avea o competitie foarte puternica din partea producatorilor chinezi precum Xiaomi si Realme, asa ca Samsung vor fi fortati sa ofere o echipare buna. Credem ca acest telefon va fi in principal directionat catre pietele emergente din Asia, desi se pare ca telefoanele Samsung ieftine sunt atractive si in pietele occidentale.