Samsung Galaxy A51 ar avea o camera macro de 5 MP

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy A51 ar avea o camera macro de 5 MP

Samsung ar putea echipa viitorul Galaxy A51 cu o noua camera, de tip macro. Potrivit unor surse care pretind ca sunt apropiate de producatorul koreean, Galaxy A51 ar putea primi o camera macro de 5 MP ca parte integranta a modulului cu patru senzori cu care va fi echipat.

Va reamintim ca cele mai recente randari digitale ale acestui terminal indicau faptul ca el va avea camerele principale dispuse in forma de L, grupate intr-o mica insula de forma dreptunghiulara, usor alungita pe verticala.

Mare parte a zvonurilor care inconjoara acest model il vad echipat cu o camera principala de 48 MP, care pare sa devina dotare standard a telefoanelor Samsung. Alaturi de ea, am putea vedea o camera ultra-wide de 12 MP, upgradata de la cea de 8 MP care se regasea pe majoritatea telefoanelor mai ieftine ale koreenilor.

Desigur, vom avea senzorul macro de 5 MP, in timp ce a patra camera este una de adancime. Pentru camera de selfie, se pare ca va fi mentinuta cea de 32 MP cu capabilitati HDR, care este la fel, o prezenta destul de comuna in zona terminalelor din gama medie a koreenilor.

Galaxy A51 va avea un ecran Samsung Super AMOLED cu diagonala de 6.5″ care se pare ca va integra si scannerul ultrasonic de amprenta. Bateria ar urma sa fie una de 4000 mAh, cu incarcare de 15W si un port USB-C. Acest telefon va fi dual-SIM, dar al doilea slot este unul hibrid, in care utilizatorii vor putea instala un card microSD de pana la 512 GB capacitate.

La capitolul memorie RAM si stocare, se pare ca vom avea optiunea de baza, de 64 GB cu 4 GB de RAM, una cu 128 GB si 4 GB de RAM, in timp ce modelul de varf ar urma sa aiba 128 GB de stocare si 6 GB de RAM.