Samsung Galaxy A51 va avea camere dispuse in forma de L

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy A51 va avea camere dispuse in forma de L

Seria Galaxy A a lui Samsung este unul din motoarele principale ale afacerii mobile a companiei koreene datorita volumelor mari de unitati vandute in intreaga lume, si nu trebuie sa ne mire ca o mare parte din eforturile de dezvoltare sunt indreptate catre aceste telefoane. Cele mai recente noutati privesc modelul A51, care va avea un modul de camere cu un look surprinzator si inedit, cu senzorii dispusi in forma de L.

Potrivit unor surse, Galaxy A51 va avea un modul compus din nu mai putin de patru camere principale, din care cea de baza echipata cu un senzor de 48 MP. Ea va fi complementata de doi senzori de 12 MP, unul ultra-wide si unul telefoto, alaturi de care vom mai avea o camera de 5 MP pentru adancimea de camp.

Cateva imagini despre care se presupune ca ar infatisa sasiul lui A51 au aparut in mediul online, iar ele ne arata ca Samsung ar pastra mufa jack stereo de 3.5mm si ca va echipa acest terminal cu un conector USB-C. De asemenea, Galaxy A51 ar urma sa aiba doua sloturi pentru cartele SIM si unul pentru un card microSD care sa extinda semnificativ stocarea.

A51 are numele de cod SM-A515F si este echipat cu un procesor Exynos 9611, acelasi ca cel de pe Galaxy A50. I se adauga 4 GB de memorie RAM, iar telefonul ar urma sa ruleze Android 10 din fabrica si interfata grafica One UI 2.0. Desi nu avem inca o certitudine in acest sens, el ar putea fi echipat cu un ecran Samsung de 6.5″ cu o crestatura mica in partea superioara, pentru camera de selfie de 32 MP.

Se presupune ca Samsung va dezvalui noul Galaxy A51 undeva in primul trimestru al anului viitor, dar nu avem informatii despre pretul cu care s-ar putea lansa acest telefon.