Samsung Galaxy A80 primeste autofocus pentru camera de selfie

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy A80 primeste autofocus pentru camera de selfie

Galaxy A80 este primul telefon al lui Samsung echipat cu o singura camera, atat pentru modul principal, cat si pentru selfie-uri, dar in mod selfie acest senzor avea doar focus fix. Koreenii au “reparat” aceasta stare de lucruri cu cel mai recent update disponibil.

Noua versiune a sistemului de operare are codul A805FXXU2ASG7 si include si update-urile de securitate ale lunii iulie 2019. Alaturi de autofocus pentru camera de selfie, update-ul mai aduce si imbunatatiri ale stabilitatii generale ale camerei. Samsung precizeaza ca cei care instaleaza acest pachet software nu vor mai putea face downgrade la o versiune anterioara din cauza masurilor de securitate implementate in aceasta din urma.

Galaxy A80 este primul telefon al koreenilor care renunta la camera de selfie dedicata si foloseste una singura cu un mecanism rotativ. Aceasta solutie a fost foarte utila pentru a obtine un ecran Samsung care acopera intreaga fata a telefonului, fara crestaturi sau perforatii, doar ca mecanismul se pare ca nu functioneaza intotdeauna asa cum ar trebui.

Unii utilizatori au raportat ca el ramane cateodata blocat intr-o pozitie intermediara. Nu stim inca daca acesta problema este doar una izolata sau daca Samsung au facut iar niste erori in proiectare sau executie, dar recenziile care sunt asteptate vor aduce mai multa lumina in acest caz.

Pana la acel moment insa, puteti sa va bucurati si mai mult acum de A80-ul vostru dupa update, caci selfie-urile vor arata mult mai bine datorita functiei de autofocus recent adaugata.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.