Samsung Galaxy A8s ajunge si pe pietele externe

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy A8s ajunge si pe pietele externe

Desi lansat initial pe piata chineza, Samsung Galaxy A8s este cu un pas mai aproape de a deveni disponibil si in alte tari. A8s este si primul telefon din lume cu camera integrata in ecran, un model anticipat deja timp indelungat, dar a carei lansare i-a dezamagit in prima instanta pe fanii Samsung, intrucat producatorul coreean a fost foarte rezervat in declaratii legate de raspandirea lui pe alte piete decat cea chineza.

Acest lucru se pare insa ca e deja de domeniul trecutului, dupa ce tipsterul IceUniverse a facut publica o informatie de ultima ora. Stim ca numarul de produs al lui Samsung Galaxy A8s este SM-G887; IceUniverse afirma ca are informatii despre un produs cu codul SM-G887N. Sufixul N se refera la terminale destinate pietei sud-coreene, iar in cazul in care acesta este mai mult decat un simplu zvon, inseamna ca Samsung pregateste deja o versiune pentru piata domestica.

Ar fi primul pas pentru extinderea distributiei catre restul pietelor, iar asta ar insemna ca Samsung are planuri pentru a raspandi terminalele Galaxy A8s si in restul lumii. Acest telefon este considerat ca fiind precursorul lui S10 in termeni de design generic, probabil din cauza faptului ca este si primul terminal echipat cu un display din noua generatie Infinity.

Entuziastii Samsung il asteapta cu nerabdare in afara Chinei, intrucat este unul din cele mai performante telefoane care nu apartin varfului de gama si implicit, trebuie sa apara cu un pret sensibil mai mic decat cel al flagshipurilor. Cu alte cuvinte, o investitie moderata intr-un telefon care se apropie intrucatva de ceea ce ofera cele mai scumpe terminale fabricate de Samsung.

Nu stim deocamdata cat de dificila va fi o inlocuire ecran Samsung pentru telefoanele cu camera integrata in display, insa nu va mai dura chiar mult pana cand ele vor intra in posesia noastra si ne vom lamuri.