Samsung Galaxy A8s are o gaura in ecran, pentru camera

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy A8s are o gaura in ecran, pentru camera

La finalul prezentarii noilor Galaxy A9s si A6s, Samsung a rulat un scurt teaser pentru viitor Galaxy A8s, oferind un detaliu surprinzator: A8s nu va avea crestatura introdusa initial de Apple cu iPhone X si adoptata atat de repede de restul fabricantilor. Partea frontala a aparatului este acoperita aproape in intregime de un ecran avand marginile foarte subtiri, iar in dreptul camerei de selfie el este pur si simplu decupat.

Asadar, Samsung Galaxy A8s va a vea o „gaura” in ecran, permitand lumii acces nerestrictionat catre camera si restul senzorilor din acel modul, cel de proximitate si de lumina ambientala. Mai multe randari digitale ale lui A8s au aparut, pozitionand camera fie central, fie in stanga, respectiv in dreapta ecranului, asa ca pana la imagini oficiale, inca nu stim exact cum va arata el.

Cel mai important lucru este insa faptul ca Samsung a inovat in domeniul ecranelor intr-o directie oarecum neasteptata. Camerele integrate in displayul telefonului au inca de rezolvat o serie de probleme functionale, din care urmele care raman pe sticla telefonului si calitatea optica a acestei sticle ar fi doar cateva.

Lasand aceasta deschizatura in ecran, Samsung pare a fi rezolvat macar partial problema, desi suntem foarte curiosi cum va arata un ecran din care „lipseste” un cerc mic. Probabil ca in majoritatea fotografiilor si filmarilor, acea arie nu contine detalii importante, asa ca ar putea trece neobservata, mai ales dupa cateva saptamani de acomodare petrecute de utilizatori cu noile lor telefoane.

Vom urmari subiectul indeaproape, pentru ca este extrem de interesant de vazut daca Samsung va deschide un drum nou in arhitectura telefoanelor mobile, asa cum a facut-o Apple cu iPhone X. Legat de reparatii, probabil ca o inlocuire ecran Samsung Galaxy A8s va veni cu o procedura mai complicata, care va si ridica putin costurile. Totusi, cui ii place sa aiba un telefon cu sticla sparta?

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.