Samsung Galaxy A8s lansat sub 450 dolari

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy A8s lansat sub 450 dolari

Samsung Galaxy A8s este oficial primul telefon cu camera integrata in ecran. Acest terminal a fost deja lansat in China, cu un pret foarte avantajos, care nu trece de 450 de dolari. Nu stim inca in ce fel va evolua pretul pe restul pietelor, dar ne asteptam ca el sa fie unul usor mai ridicat, probabil undeva in zona lui 500 Euro in Europa.

Acest telefon va veni in doua echipari, una de 6 si una de 8 GB de memorie RAM, dar pentru moment este disponibil doar in versiunea cu 6GB. Ambele modele au capacitate de stocare de 128 GB, la care se adauga un slot microSD care accepta carduri de pana la 512 GB, asa ca memoria locala nu mai reprezinta o problema, indiferent de cum ati decide sa solositi acest terminal.

Pe partea de procesare, Samsung a folosit un cip Snapdragon 710 ajutat de un Adreno 616 pentru grafica. La capitolul imagistica, Galaxy A8s vine cu un modul de trei camere principale: una generica de 24 MP cu blitz LED si apertura f/1.7, complementata de o camera de adancime de 5 MP cu apertura f/2.2 si o camera telefoto de 10 MP cu apertura f/2.4. Camera integrata in ecran are un senzor de 24 MP si deschidere f/2.0. Ecranul Infinity O are diagonala de 6.39” si este FullHD+, iar scannerul de amprenta este pozitionat pe spatele telefonului.

Bateria de 3400 mAh ar trebui sa dea un timp de folosire generos avand in vedere ca procesoarele nu sunt la fel de puternice precum in telefoanele de top. Se pare ca Samsung Galaxy A8s vine cu Android Pie preinstalat, deocamdata cu o interfata adaptata pietei chineze. El va fi livrat, macar pentru inceput, in trei nuante, Blue, Aurora Black si Alien Silver, cu prima zi de disponibilitate anuntata pentru 31 decembrie.

Abia asteptam sa primim unul pentru a-l desface si a vedea cat de greu este de reparat, in special cand vine vorba de o inlocuire sticla Samsung.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.