Samsung Galaxy A90 are ecran urias, fara crestatura

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy A90 are ecran urias, fara crestatura

OnLeaks afirma ca noul Samsung Galaxy A90 va avea un ecran impresionant, atat prin dimensiuni, cat si prin faptul ca ii va lipsi crestatura pentru camera de selfie. Intreaga fata a lui A90 ar urma sa fie acoperita de ecran, si nu va avea nici acele decupaje care sunt prezente in familia S10.

Camera de selfie a lui Galaxy A90 ar urma sa fie una de tip pop-up, care iese din telefon atunci cand utilizatorul are nevoie de ea. In felul acesta, Samsung a putut instala un ecran care sa acopere complet fata telefonului, unul din dezideratele cele mai inalte in aceasta industrie.

Pentru ca pomenisem de dimensiuni, A90 va avea o diagonala de 6.73″, comparabila cu cea a lui S10 5G. Acesta din urma insa are o perforatie generoasa, prin care “priveste” modulul de selfie, compus din nu mai putin de trei camere. Ca si aspect, ne putem astepta ca displayul lui A90 sa aiba un raport de 19:9, formand astfel un dreptunghi aproape perfect. La fel, marginile ar urma sa fie mult micsorate: 1.2 mm pe laterale si in partea de sus si 3.6 mm in partea de jos.

Desi camerele pop-up sunt deja prezente in mai multe modele de telefoane mobile, Galaxy A90 ar urma sa fie primul din familia Samsung care adopta aceasta tehnologie. Ramane de vazut cum va rezista portul acesta nou in fata apei si prafului. Nu ne asteptam ca A90 sa fie un telefon submersibil, ca majoritatea telefoanelor de top din ziua de azi, insa nu putem sa nu ne gandim la oameni care ar folosi acest terminal pe timp ploios.

Aparitia a cat mai multe telefoane cu ecrane ce acopera integral una din fete nu poate decat sa ne bucure si speram ca acest trend sa devina unul general, adoptat de cat mai multi producatori. Scotand camera din displayuri, acestea devin ceva mai usor de reparat, o inlocuire sticla Samsung fiind asadar mai rapida si mai simpla, chiar si in cazul telefoanelor recent lansate.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.