Samsung Galaxy A90 va avea camera de selfie pop-up

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy A90 va avea camera de selfie pop-up

Tipsterul IceUniverse a publicat pe Twitter o stire conform careia unul din viitoarele terminale pe care le va lansa Samsung va avea o camera de selfie de tip pop-up, care iese din corpul telefonului cand este activata. Este vorba despre modelul Galaxy A90, unul din cele nu mai putin de 10 dispozitive care fac parte din familia Galaxy A pentru 2019.

Noutatea nu consta atat in tipul de camera pe care Samsung l-ar alege, cat in faptul ca A90 ar putea fi primul telefon care elimina complet portiunile din josul si de deasupra displayului. Asta inseamna ca acest model ar fi primul telefon a carui fata este complet acoperita de ecran, ecran de pe care ar lipsi si crestatura, si perforatiile pentru camere care au devenit o moda in ultimele luni.

Este prematur a spune daca acest proiect va avea succesul scontat, insa se pare ca multor clienti li se pare atractiva prespectiva de a avea un telefon cu fata acoperita complet de ecran. In mod cert, continutul video ar arata exceptional pe un asemenea terminal si ne putem astepta sa vedem din ce in ce mai multi fabricanti alegand sa mearga pe acest drum.

Inafara de aceste detalii legate de designul lui Galaxy A90, inca nu stim alte specificatii ale viitorului telefon. Cum S10 a “scapat” de numele “Galaxy”, ne putem astepta ca A90 sa ii preia locul la varful gamei, desi nu credem ca va putea rivaliza in prea multe puncte cu viitorul flagship.

In asteptarea lui A90, nu putem sa nu ne gandim decat la pozitionarea senzorului de amprenta. In cazul in care acest terminal il va imprumuta pe cel integrat in ecran, am putea avea de-a face cu o reteta de design cu adevarat castigatoare, pe care Samsung ar putea-o implementa in multe alte dispozitive din portofoliul lor.

Bineinteles, cu un ecran mai mare cresc si sansele de a-l deteriora in cazul in care nu aveti grija suficienta de telefon, si va trebui sa faceti un drum la service pentru o inlocuire sticla Samsung. Noroc ca suntem specializati in acest tip de reparatii, asa ca dispozitivul dumneavoastra va arata ca nou in cel mai scurt timp.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.