Samsung Galaxy A91 – rivalul lui iPhone 11?

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy A91 – rivalul lui iPhone 11?

Nu sunt chiar rare ocaziile in care auzim vorbindu-se despre un nou “iPhone killer”, iar zilele aceasta tema a revenit in discutie. Este vorba despre un nou terminal pe care il asteptam de la Samsung, dar care nu face parte din gama premium, deci nu este un S. Numele lui este Galaxy A91 si reprezinta destul de fidel noua filosofie a koreenilor, aceea de a oferi telefoane cu echipari foarte apropiate de ce au telefoanele cele mai scumpe, dar care sa fie totusi mai accesibile.

Galaxy A91 ar urma sa vina la scurt timp de lansarea lui A90 5G, dar el nu va beneficia de aceasta capabilitate de comunicare. Va avea totusi un ecran Samsung amplu, cu diagonala de 6.7″ de tip Infinity-U si rezolutie de 2400 x 1080 pixeli si o camera de selfie de 32 MP.

Modulul principal ar urma sa fie dotat cu trei senzori, unul de 48 MP, completat de unul ultra-wide de 8 MP si unul de adancime de 5 MP. Galaxy A91 ar trebui sa ruleze Android 10 cu interfata grafica proprietara Samsung, One UI. Acest telefon ar trebui sa aiba aceeasi baterie de 4500 mAh care suporta incarcare de 45W.

E de urmarit daca Samsung va include un adaptor de 45W in cutia lui Galaxy A91 sau il va livra cu cel de 25W cu care sunt prevazute Note 10+. E de asteptat ca procesorul sa fie tot un Snapdragon 855, cu 8 GB de RAM si 128 de GB de stocare, dar careia sa i se poata adauga un card microSD de pana la 512 GB.

Samsung ar putea lansa Galaxy A91 chiar inainte de finele anului, mai intai in India, urmand ca mai apoi el sa isi gaseasca drum catre restul pietelor internationale. Nu exista inca nici un zvon legat de pretul pe care l-ar putea avea acest telefon.