Samsung Galaxy F ar putea avea 5G si 4 culori in Korea

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy F ar putea avea 5G si 4 culori in Korea

Desi retelele 5G sunt abia la inceput, este clar ca acest nou standard reprezinta viitorul in comunicatiile mobile. Tocmai din aceasta cauza se pare ca Samsung vrea sa fie pregatit pentru momentul in care 5G va deveni standardul pe mapamond, si am putea vedea unul din cele mai asteptate telefoane ale lor, numit deocamdata Galaxy F sau Fold, lansat in Korea cu conectivitate pentru aceste retele.

Cunoscand apetenta pentru dezvoltare tehnologica a Koreei, aceasta miscare nu este deloc surprinzatoare. Aceasta tara va fi una din primele care va implementa comunicatiile 5G si nu e de mirare ca producatorii de telefoane mobile se pregatesc pentru acest moment. Expertii din industrie sunt convinsi ca Samsung va lansa Galaxy F in Korea echipat cu un modem 5G, la fel ca si o versiune speciala a lui S10.

Desi pentru noile Samsung, producatorul koreean a fost destul de rezervat in ceea ce priveste 5G, se pare ca telefoanele aflate la varful gamei vor beneficia de cele mai avansate tehnologii. Astfel, Samsung va pune la dispozitia “pionierilor” tot ce are mai bun de oferit in acest moment, tocmai pentru a se asigura ca le vor fi satisfacute asteptarile si in viitorul apropiat, nu doar in clipa achizitionarii unuia din aceste terminale.

Potrivit estimarilor de pana acum, Galaxy F ar putea avea un pret de vanzare care porneste de la 1800 $, deloc de neglijat. Avand in vedere noutatea pe care o introduce acest telefon cu ecran pliabil, nici nu ne asteptam la un pret comparabil cu cel al lui S10+, lasand la o parte obstacolele tehnologice pe care Samsung le-a avut de infruntat in dezvoltarea lui.

Sursele mentioneaza ca telefonul pliabil al lui Samsung ar putea fi oferit in patru culori: albastru, verde, argintiu si negru. Dincolo de preturi si estetica, asteptam lansarea lui Galaxy F pentru a ne putea da seama despre cat de dificila este o inlocuire ecran Samsung in cazul lui, si daca aceasta operatiune va putea fi efectuata in siguranta intr-un service GSM.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.