Samsung Galaxy Fold 2 anuntat pe 11 februarie

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy Fold 2 anuntat pe 11 februarie

Samsung a dat publicitatii un scurt clip care confirma faptul ca cel mai important eveniment al producatorului koreean, Galaxy Unpacked, va avea loc pe 11 februarie anul acesta. Simbolistica grafica utilizata pare a ne intari supozitiile ca Samsung va lansa cea de-a doua generatie a lui Galaxy Fold.

Galaxy Fold 2 are bineinteles un ecran Samsung flexibil, insa arhitectura difera radical de cea a primului model. Spre deosebire de Fold, care se indoia pe verticala, Fold 2 se pliaza pe orizontala, intocmai ca cel mai recent terminal Motorola Razr.

Cativa din developerii de pe forumul XDA au scormonit prin firmware-ul lui Fold 2 si au descoperit o sectiune care indica faptul ca acest telefon ar veni cu incarcare ultra rapida, cel putin asta spun specialistii ca ar insemna stringul “bloom_front_charging_effect_superfast” gasit in codul sistemului de operare. In cazul in care acest detaliu ar fi adevarat, Galaxy Fold 2 ar putea beneficia de incarcare de 45W, intocmai ca S10 5G, dar ne asteptam ca Samsung sa ofere incarcatorul special ca o optiune, in loc sa il includa in pachet de la bun inceput.

Cele mai multe voci cred ca Galaxy Fold 2 va avea un display acoperit cu UTG (Ultra Thin Glass, sau Sticla Ultra-subtire) in locul polimerului de plastic de pe Fold-ul initial. De asemenea, se asteapta ca bateria lui Fold 2 sa fie totusi destul de de modesta in raport cu ce au flagshipurile curente, undeva in jurul valorii de 3000 mAh. Pretul insa, ar urma sa se situeze in zona a 1000 $, ceea ce reprezinta un atu important.

Ramane sa asteptam inca putin peste o luna si vom vedea ce a pregatit Samsung, cu atat mai mult cu cat se zvoneste ca atunci va fi dezvaluita si familia S20.