Samsung Galaxy Fold 2 ar aparea in al doilea trimestru

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy Fold 2 ar aparea in al doilea trimestru

Samsung nu a abandonat proiectul Galaxy Fold si se pare ca vom avea parte de a doua generatie a acestui terminal undeva in al doilea trimestru al anului, mentioneaza unele surse de pe forumurile XDA.

Fold 2 nu trebuie confundat cu celalalt telefon flexibil, Galaxy Flip Z, care urmeaza a fi lansat in luna februarie, alturi de noua familie de flagshipuri S20. Desi pentru multe luni, Flip Z a fost asimilat cu Fold 2, cele doua telefoane difera in mod radical.

Flip Z are un alt tip de ecran Samsung, care se indoaie pe orizontala, precum Motorola Razr-ul anuntat recent, in timp ce Fold, si implicit, Fold 2, se pliaza pe verticala, ca o carte. Samsung a inceput dezvoltarea lui Flip Z cu mult timp in urma, in cel mai mare secret, iar acesta e si motivul principal pentru care acest telefon nu va fi echipat cu unul din procesoarele de ultima generatie, cel putin nu in prima instanta.

Revenind la Fold 2, cea mai presanta intrebare este, evident, legata de displayul lui. Samsung au avut de tras foarte mult dupa introducerea initiala a lui Galaxy Fold, deoarece ecranul sau s-a confruntat cu numeroase probleme si defectiuni. Ele au dus intr-un final la retragerea de pe piata inclusiv a terminalelor trimise presei pentru evaluare, urmand apoi o munca asidua din partea koreenilor pentru a remedia erorile de proiectare.

Galaxy Fold 2 ar urma sa aiba un display de 8″ (deschis) care foloseste Ultra-Thin Glass in locul polimerilor de plastic. Zvonurile mentioneaza si o camera principala de 108 MP si un stylus, alaturi de un procesor Snapdragon 865 si conectivitate 5G.

Nu se stie nimic inca despre pret sau specificatiile finale, dar e cert ca urmeaza sa apara noi informatii dupa lansarea lui S20, la mijlocul lunii urmatoare.