Samsung Galaxy Fold 2 ar putea aparea in martie 2020

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy Fold 2 ar putea aparea in martie 2020

Un zvon de ultima ora indica faptul ca urmasul lui Galaxy Fold ar putea aparea in aprilie 2020, echipat cu un ecran Samsung chiar mai mare decat cel de 7.4″ din prezent. Noul telefon flexibil al koreenilor ar urma sa fie tot in formatul “carte”, dar ar putea avea un display cu diagonala de 8.1″ in pozitia desfacut.

Informatia vine din partea publicatiei koreene Bell, care afirma ca numele viitorului telefon pliabil Samsung ar fi Bloom. Asadar, e de retinut acest nume pentru ca e posibil ca el sa inceapa sa apara prin surse si dezvaluiri, iar astfel vom putea urmari mai bine dezvoltarea proiectului.

Samsung Fold 2/Bloom ar urma sa fie prezentat in mod oficial undeva in luna martie a anului viitor, urmand ca el sa ajunga la retaileri si clienti incepand cu luna aprilie 2020. Daca acest calendar va fi respectat, Samsung ar putea astfel sa isi lanseze atat flagshipul S11 cat si noul telefon pliabil in aproximativ aceeasi fereastra de timp, o asemenea miscare transmitand un semnal foarte puternic pietei care sa consolideze pozitia de jucator major a companiei koreene.

E greu de crezut ca Samsung Bloom va avea un ecran acoperit cu sticla ultra-subtire (Ultra Thin Glass sau UTG), in special din cauza ca fabricantii mari din aceasta industrie inca nu au dat semnale ca ar avea un produs gata de integrat in telefoane.

Se lucreaza intens la accelerarea fabricarii unor panouri din acest tip de sticla, despre care se crede ca va deveni in scurt timp materialul preferat al producatorilor de telefoane mobile pliabile sau nu. Totusi de la faza de prototip si testari finalizate la cea a folosirii cu adevarat in produse destinate pietelor internationale drumul este mai lung decat am putea crede la o prima vedere.

Ce este insa cel mai imbucurator e faptul ca Samsung nu s-au lasat descurajati de esecul initial al primului Fold si par a merge cu hotarare pe drumul pe care l-au deschis cu acel terminal. Aceasta decizie de a continua sa dezvolte noi telefoane flexibile ar putea fi interpretata si ca un marker important al directiei in care se indreapta aceasta industrie.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.