Samsung Galaxy Fold 2 se numeste Z Flip

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy Fold 2 se numeste Z Flip

Se pare ca toate numele cu care a fost botezat pana acum cel de-al doilea telefon cu ecran Samsung flexibil au fost doar speculatii. Cea mai recenta veste din acest domeniu vine tot din partea unui apropiat al industriei, o sursa care s-a dovedit de nenumarate ori a detine informatii certe.

Intr-un mesaj postat recent pe Twitter, IceUniverse a mentionat numele “Z Flip” sub care ar urma sa fie comercializat Galaxy Fold 2. Ce este si mai notabil e faptul ca Z Flip nu va continua in directia pe care a pornit Fold-ul initial, ci se vrea a fi terminalul cu care debuteaza o intreaga noua familie de telefoane Samsung.

Desi foarte multi credeau ca acest terminal se va numi Bloom, asa cum il pomenise seful diviziei de mobile a lui Samsung, DJ Koh, se dovedeste acum ca acea denumire era doar un cod intern care desemna acest telefon, fara a avea nici o legatura cu denumirea comerciala finala a lui.

Alte voci adauga ca Samsung Z Flip nu va avea un procesor de ultima generatie. Se pare ca el va fi echipat cu un Snapdragon 855, intrucat acest cip era cel mai modern la vremea la care incepuse dezvoltarea acestui model. Totusi acest detaliu nu ar trebui sa cantareasca prea mult in ochii potentialilor clienti, intrucat atuul de baza este forma telefonului si mai putin echiparea lui. La fel, este foarte probabil ca Z Flip sa nu fie compatibil 5G, cel putin nu la prima lui generatie.

Acum ca Samsung pare sa fi depasit socul esecurilor lui Fold, ne putem astepta ca noua generatie de telefoane flexibile sa fie extinsa in scurt timp. Desi nu avem inca certitudini, Z Flip ar urma sa aiba un ecran acoperit cu sticla ultra-subtire, in locul polimerului de plastic de pe Fold.

Mai avem de asteptat mai putin de o luna pana la introducerea oficiala a lui Z Flip, in cadrul evenimentului Galaxy Unpacked organizat de Samsung si programat pentru 11 februarie.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.