Samsung Galaxy Fold 2 va avea un nou S Pen

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy Fold 2 va avea un nou S Pen

Max Weinbach de la XDA are noutati legate de noua generatie a lui Galaxy Fold. Cea mai importanta informatie vizeaza adaugarea unui stylus, dar nu este vorba de reutilizarea S Pen-ului care acompania phableturile Note. Samsung ar lucra intens la o noua versiune de stylus dedicat lui Fold, cu un design schimbat.

Nu avem inca detalii despre cum va arata noul S Pen si care vor fi functionalitatile pe care producatorul koreean le-ar pregati pentru acesta, dar putem face niste speculatii. Evident, ele sunt legate in mod direct de tipul de ecran Samsung care va fi folosit pentru Fold 2. Stim deja ca acest terminal ar urma sa sa aiba un display similar cu cel al lui Galaxy Z Flip, care nu este inca pe cat de rezistent ne-am fi dorit.

Noul stylus ar putea avea un varf confectionat dintr-un material mai prietenos, care sa nu lase urme pe displayul lui Galaxy Fold 2, dar care sa permita utilizatorilor sa il foloseasca intr-un mod similar cu cel al lui Note.

Despre Fold 2 se mai zvoneste ca va avea un ecran cu diagonala de 7.7″, cu un inch mai mare decat al lui Note10+, asa ca utilizarea unui stylus ar putea extinde functionalitatea lui in conjunctie cu aplicatii de desen, design sau productivitate. Acest telefon ar urma sa foloseasca ansamblul de camere de pe S20+, dar inca nu se stie daca Samsung va reusi sa le “ascunda” in spatele displayului.

Carcasa lui Fold 2 ar urma sa fie fabricata dintr-un complex de elemente de otel inoxidabil si compusi ceramici. El va fi pus in vanzare in culorile albastru, argintiu, roz si negru. Pretul care se vehiculeaza in acest moment se situeaza in jurul sumei de 2000 de euro.