Samsung Galaxy Fold Lite ar putea aparea la inceputul lui 2021

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy Fold Lite ar putea aparea la inceputul lui 2021

Am putea vedea un Samsung Galaxy Fold Lite lansat la inceputul anului viitor, asta ne spun cele mai noi zvonuri din industria de mobile. Desi producatorul koreean nu a facut afirmatii oficiale in acest sens, persoane care sunt apropiate gigantului asiatic au mentionat ca un asemenea telefon ar fi in faza de pregatire.

Unul din aspectele definitorii ale telefoanelor flexibile este pretul, acesta fiind prohibitiv. Datorita folosirii unui ecran Samsung scump, costurile de fabricatie sunt ridicate, iar cele de vanzare ajung si la peste 2000 de euro. Fold Lite ar urma sa readuca aceasta gama intr-o zona de pret mai confortabila. Zvonurile spun ca acest terminal ar putea ajunge in magazine cu un pret de sub 1000 de euro, ceea ce ar trebui sa convinga mai multi clienti sa opteze pentru el.

Versiunea Lite a lui Fold nu va veni cu cele mai avansate performante si functionalitati care se regasesc pe telefoanele de top ale lui Samsung, dar sursele spun ca ea nu va face compromisuri notabile. Practic, Samsung doreste sa ofere un telefon cu un aspect deosebit de cele traditionale, cu caracteristici foarte bune, dar fara sa aiba pretentia de a rivaliza cu cele mai performante telefoane sau a impresiona topurile de benchmarking, totul la un pret cat mai competitiv.

Pentru moment insa, se pare ca majoritatea eforturilor se indreapta spre Note 20, care ar trebui sa repare cat mai mult din ce nu a mers excelent la telefoanele din seria S20. Din cauza aceasta, este foarte probabil sa nu vedem Galaxy Fold Lite anul acesta, ci anuntat abia in ianuarie. Vom reveni cu detalii pe masura ce apar noi vesti.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.