Samsung Galaxy Fold primeste inregistrare 4K@60fps pentru selfie

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy Fold primeste inregistrare 4K@60fps pentru selfie

Utilizatorii de Samsung Galaxy Fold au inceput sa primeasca un important update OTA (Over the Air) inca de miercuri. Cea mai notabila imbunatatire pentru sistemul de operare existent este legata de camera de selfie. Odata instalat noul firmware, aceasta camera va fi capabila sa inregistreze video la rezolutie 4K si 60 de cadre pe secunda (fps), una din caracteristicile care lipsise pana in acest moment de pe unul din cele mai avansate telefoane ale koreenilor.

Noua versiune a sistemului de operare aduce si imbunatatiri ale sistemului de recunoastere faciala, noi Emoji AR, precum si o unealta de editare manuala a acestora. Camera a mai primit si filtre si moduri noi, fiind adaugate AR Zone, Single Take, Pro Video, My Filters, Selfie Tone si Night Timelapse.

Firmware-ul nou are codul F900FXXS3BTE1 si in cazul in care nu ati primit inca notificarea, puteti incerca sa il downloadati manual prin navigarea in meniul Settings, apoi la Software Update si in cele din urma, dupa ce apare pe ecran, Download and install. Primele update-uri au fost trimise catre versiunile 4G ale lui Galaxy Fold, dar vesti recente pomenesc si despre lansarea update-ului pentru variantele 5G, care ar fi inceput deja sa fie distribuite in Marea Britanie si Germania.

Chiar daca producatorul a facut Galaxy Fold mai versatil cu aceasta noua versiune a sistemului de operare, acest telefon pastreaza o vulnerabilitate importanta, si anume faimosul ecran Samsung flexibil, care trebuie tratat cu mare grija impotriva deteriorarilor.

Se spera ca versiunile viitoare ale displayurilor pliabile fabricate de Samsung vor elimina aceasta sensibilitate pe masura ce tehnologia Ultra Thin Glass evolueaza, sau unele chiar si mai performante vor fi dezvoltate.