Samsung Galaxy J7 Duo vine cu camera dubla

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy J7 Duo vine cu camera dubla

Samsung Galaxy J7 Duo are o camera principala dubla, ne arata primele fotografii oficiale. Modulul contine o camera de 13 MP si una de 5 MP, in timp ce camera de pe aprtea opusa a telefonului este una de 8 MP.

Cu apertura de f/1.9 si flash, camera principala de pe J7 Duo nu se ridica la nivelul celei de pe S9, dar nu trebuie sa uitam ca discutam despre un telefon cu un pret considerabil mai mic.

Pachetul foto include functia Live Focus pe care o regasim si in telefoanele varf de gama ale coreenilor. Mai mult, Samsung a adaugat o noua functionalitate numita Background Blur Shape, care imita modul Portret de pe telefoanele de top, precum S9+, iPhone 7 Plus si 8 Plus, sau iPhone X.

Oricum, Samsung sunt recunoscuti pentru calitatea buna a fotografiilor lor, chiar si in cazul telefoanelor din gama medie, asa ca ne asteptam ca viitorii posesori sa fie fericiti cu camerele de pe noul J7 Duo.

Ecranul Super AMOLED are o diagonala de 5.5 inch si o rezolutie de doar 1280×720 pixeli si nu va interactiona cu stilusul companiei, S Pen. Creierul lui J7 Duo este un procesor cu 8 nuclee, cel mai probabail Exynos 7885, care ruleaza la 1.6 GHz, ajutat de 4 GB de memorie RAM si de 32 GB de memorie interna. Daca 32 GB nu sunt suficienti, slotul microSD va permite sa adaugati un card de pana la 256 GB.

Samsung Galaxy J7 Duo are senzor de amprenta, o baterie de 3000 mAh si ruleaza Android 8.0 Oreo. Totusi e posibil ca unele din functiile avansate ale acestui sistem de operare sa nu fie disponibile pe J7 Duo, tocmai din cauza ca avem de-a face cu un telefon „de buget.”

Indiferent de cati bani ati planui sa cheltuiti pe un nou telefon, puteti beneficia inca de cel curent daca efectuati mici reparatii, cea mai comuna fiind o inlocuire ecran Samsung, intr-un atelier specializat.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.