Samsung Galaxy M vor debuta intai in India

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy M vor debuta intai in India

Sfarsitul lunii ianuarie va aduce lansarea unei noi game de telefoane mobile Samsung, Galaxy M. Aceste telefoane sunt gandite pentru segmentul de mijloc al pietei si vor fi disponibile cu preturi foarte atractive pentru cei care isi doresc un telefon nou cu specificatii bune, dar fara sa fie nevoiti sa plateasca sume foarte mari.

Samsung a confirmat ca familia Galaxy M va fi lansata la sfarsitul lunii, mai intai pe piata indiana, urmand apoi ca aceste telefoane sa ajunga si in restul tarilor. Amazon a creat o pagina promotionala pentru aceste terminale, adaugand o serie de imagini care subliniaza punctele forte ale acestor telefoane. Se crede ca macar unul din ele va fi echipat cu un acumulator de 5000 mAh si va suporta standardul 3X Faster Charging.

Galaxy M20 si M30 vor avea cate doua camere principale, dispuse pe verticala, iar unul dintre cei doi senzori va fi cu unghi larg. Galaxy M vor avea si un scanner de amprenta pozitionat pe spatele telefonului, in partea superioara. Entry-level-ul M10 va avea o singura camera principala, un acumulator de 3000 mAh si un ecran LCD de 5.6”, in timp ce M20 va avea un display cu diagonala de 6.1”. Telefoanele vin cu port de tip USB-C.

Pretul pentru cel mai ieftin telefon din gama Galaxy M porneste in India de la 135 USD, asa ca avem de-a face cu o competitie dura in acest segment. Ramane de vazut cum va evolua pretul pe restul pietelor. Cat despre reparatii, suntem siguri ca o inlocuire sticla Samsung pentru telefoanele seriei Galaxy M nu va fi nici dificila si nici costisitoare.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.