Samsung Galaxy M01 se apropie de lansare

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy M01 se apropie de lansare

Samsung nu a facut vreun anunt special legat de Galaxy M01, dar acest telefon a aparut listat pe Geekbench, care l-au supus unor teste de baza. In mod firesc, au dat publicitatii aceste teste, si din documentele afisate am putut sa extragem cateva detalii legate de specificatiile lui tehnice.

Cele mai multe informatii vin de la Wi-Fi Alliance, care atesta ca Galaxy M01 este compatibil cu standardele wi-fi b/g/n, ruland Android 10. Judecand dupa numerele de cod publicate, Samsung ar putea oferi si modele single sim, dar si dual-sim, lor corespunzandu-le, respectiv, numele SM-M015G si cu sufixul DS.

M01 ar urma, cel mai probabil, sa devina cel mai ieftin telefon fabricat de Samsung, dar el va fi echipat cu Android 10 din fabrica. Nu avem informatii daca acest sistem de operare va fi in forma lui originala, ori in cea Android Go, cu doar functiile de baza disponibile.

Numele procesorului nu a fost dezvaluit, dar stim ca el va fi o unitate low-end Qualcomm, cu opt nuclee ruland la 2 GHz, ajutat de 3 GB de RAM. Cel mai probabil, vom avea de-a face cu un modul principal cu doua camere, din care cea de baza ar putea avea un senzor de 48 MP, alaturi de o camera ultrawide. Camera de selfie ar putea fi una de 24 MP, poate chiar una de 32 MP, desi varianta a doua este destul de putin probabila.

La fel, este destul de probabil ca M01 sa aiba un ecran Samsung similar cu cel al lui M10, cu diagonala de 6.2″, TFT. Unele voci sustin ca producatorul koreean ar putea utiliza un display LCD Infinity, dar in cele din urma pretul cu care va fi pus pe piata Galaxy M01 este cel care va dicta alegerea facuta.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.