Samsung Galaxy M01s incepe certificarile

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy M01s incepe certificarile

Nici bine nu s-au stins ecourile anuntului facut de catre Samsung pentru Galaxy M01, ca producatorul koreean a si trecut la faza de obtinere a certificarilor necesare punerii in vanzare a unui nou model, M01s. Dupa Wi-Fi Alliance si Bureau of Indian Standards, M01s a primit si certificare din partea TUV Rheinland, in urma careia aflam ca va fi echipat cu un acumulator de 3900 mAh.

Desi agentia germana nu a oferit alte detalii despre acest terminal, stim de la Geekbench ca el va avea un procesor Helio P22 si 3 GB de memorie RAM. Ce este surprinzator este ca versiunea care a trecut prin mainile celor de la Geekbench avea instalat Android 9 Pie. Galaxy M01 ruleaza Android 10 din fabrica, pe un procesor Snapdragon 439. Este de asteptat ca producatorul sa remedieze aceasta stare de lucruri si sa instaleze cea mai noua editie de Android si pe M01s.

Cel mai probabil, va fi folosit acelasi ecran Samsung ca cel de pe M01, de 5.7″, pe tehnologie TFT LCD, dar cu imbunatatiri in materie de camere. Modelul curent are o camera principala de 13 MP, si am putea vedea M01s avand una de 48 MP, ca pe mai toate telefoanele entry-level ale lui Samsung. Camera de selfie ar putea evolua si ea de la doar 5 MP la 8 sau chiar 13MP.

Ne asteptam ca mufa stereo jack de 3.5 mm sa fie pastrata, la fel ca si scannerul de amprenta integrat in butonul de pornire/deblocare de pe muchia dreapta a telefonului. Este aproape sigur ca Samsung nu vor upgrada stocarea, asa ca M01s ar putea porni tot de la 32 GB de memorie. Chiar si asa, cei care nu au nevoie de al doilea SIM, pot instala un card microSD pentru a adauga stocare generoasa.

Galaxy M01s ar putea avea ceva succes in pietele emergente, dar pretul lui va fi punctul-cheie. Specificatiile sunt cel mult mediocre, si pentru 25-50% mai multi bani, utilizatorii ar putea pune mana pe telefoane echipate cu hardware semnificativ mai performant.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.