Samsung Galaxy M11 este oficial

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy M11 este oficial

Este momentul sa ii uram bun-venit unui nou membru al familiei Samsung, care a fost recent listat pe site-ul din Emiratele Arabe Unite al companiei. Este vorba despre Galaxy M11, o reinterpretare a modelului precedent, M10, pozitionat in partea de jos a listei de preturi, fiind in acelasi timp accesibil, dar oferind si specificatii atractive.

Acest telefon este echipat cu un ecran Samsung de 6.4″ din generatia noua, Infinity-O, ceea ce inseamna ca are o perforatie mica in partea superioara-stanga pentru camera de selfie. Aceasta are un senzor de 8 MP.

Totusi, M11 este echipat cu nu mai putin de trei camere in modulul principal, din care cea de baza este una de 13 MP. Alaturi de ea gasim si una ultrawide de 5 MP, dar si un senzor de adancime. Inregistrarea video este limitata la 1080p, cu 30 de cadre pe secunda.

Numele procesorului nu este inca dezvaluit, dar stim despre el ca este unul cu opt nuclee care lucreaza la 1.8 GHz, ajutate de 3 GB de memorie RAM. Pe partea de stocare, Galaxy M11 este destul de modest, oferind doar 32 GB, dar datorita slotului microSD, acest inconvenient poate fi usor surmontat.

Bateria este una demna de toata lauda, intrucat are capacitatea de 5000 mAh, iar ea se incarca prin portul USB-C. Nu au fost oferite deocamdata informatii despre puterea maxima de incarcare suportata, dar banuim ca ea este de 15W. Acest telefon pastreaza mufa jack de 3.5mm, dar nu are capabilitati NFC. La fel, tipul conexiunii de date este LTE, asa cum ne asteptam.

Urmeaza sa aflam in scurt timp detalii despre pretul lui Galaxy M11, cat si data oficiala la care va putea fi comandat, sau va ajunge in magazinele europene.