Samsung Galaxy M11 isi face aparitia in curand

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy M11 isi face aparitia in curand

Deoarece telefoanele din gama entry-level reprezinta o importanta sursa de venituri pentru Samsung, nu ne surprinde deloc sa aflam ca producatorul koreean planuieste sa o extinda in continuare. Astfel, vom avea in curand parte de un nou terminal din familia M. El se numeste M11 si ar putea deveni cel mai ieftin smartphone al lui Samsung.

Vestile vin pe filiera lui Google Play Console, iar asta inseamna ca momentul lansarii nu poate fi prea departe. Galaxy M11 va avea un ecran Samsung destul de modest, cu o rezolutie de 720 x 1560 pixeli, cu o perforatie in partea stanga sus pentru camera de selfie. Intrucat sursa nu a oferit decat o fotografie a fetei telefonului, este greu de spus ce va ascunde partea din spate. Nu este exclus ca Samsung sa echipeze Galaxy M11 cu doua sau chiar camere principale in loc de doar una.

Procesorul este un Snapdragon 450 cu opt nuclee, ajutat de 3 GB de RAM si va rula Android 10 din fabrica, impreuna cu interfata grafica One UI 2.0. Wi-Fi Alliance dezvaluise deja ca acest telefon va fi compatibil doar cu banda de frecvente Wi-FI de 2.4 GHz, asa ca nu trebuie s ane asteptam la viteze uluitoare, chiar si cand e conectat la cele mai moderne routere.

Nu avem inca o data de lansare a lui M11 sau vreun pret estimat, dar credem ca el ar putea ajunge la dealeri undeva in primavara aceasta, cu un pret de sub 125€, date fiind specificatiile modeste. In ciuda acestui fapt, ne asteptam ca el sa se vanda excelent, in special in pietele emergente precum cele din Africa sau sud-estul Asiei. Nu trebuie sa uitam ca tocmai aceste telefoane ieftine s-au pozitionat foarte sus in vanzarile mondiale in anul 2019, Samsung avand chiar doua modele in top 5.