Samsung Galaxy M21 ajunge in curand si in Europa

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy M21 ajunge in curand si in Europa

Samsung a lansat recent noul Galaxy M21 in India, vanzarile incepand deja prin ramura locala a lui Amazon. Vestea buna este ca acest telefon va ajunge destul de curand si pe pietele europene. Destinat clientilor care isi doresc un telefon mobil nou care sa ofere performanta decenta fara a lasa o gaura in buget, Galaxy M21 este o alegere excelenta pentru cei ce nu sunt pasionati de gadgeturile de top.

El are un ecran Samsung Super AMOLED cu o diagonala foarte generoasa, ce masoara 6.4″. Fiind un telefon ieftin, el nu are scanner de amprenta integrat in display, ci unul capacitiv, pozitionat pe partea din spate.

Procesorul este un Exynos 9611 cu opt nuclee, iar echiparea are doua versiuni. Cea de baza are 4 GB de RAM si 64 GB de memorie locala, in timp ce optiunea superioara ofera 6 GB de RAM si 128 GB de stocare, ambele UFS 2.1.

Spre deosebire de M31, Galaxy M21 are doar trei camere principale, una de 48 MP, completata de una ultrawide de 8 MP si una de adancime de 5 MP. Camera de selfie are un senzor de 20 MP, dar care are functie HDR. Acumulatorul este si el unul foarte capabil, masurand 6000 mAh, probabil o valoare de varf in industrie la aceasta ora.

Galaxy M21 va ajunge in curand si pe majoritatea pietelor europene, Samsung mentionandu-l deja pe site-ul german al companiei. Pretul final nu a fost dezvaluit inca, dar daca producatorul koreean va respecta reteta de pana acum, M21 ar trebui sa se vanda cu mai putin de 190 de euro, fiind asadar un candidat puternic pentru topurile vanzarilor pentru anul in curs.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.