Samsung Galaxy M30s are baterie de 6000 mAh

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy M30s are baterie de 6000 mAh

In septembrie vom avea parte de un nou membru al familiei Galaxy M a lui Samsung. Este vorba de M30s, un nou terminal al koreenilor, care va fi lansat in prima instanta in India, urmand ca mai apoi sa ajunga si in restul pietelor de pe glob. Desi seria M este una care leaga telefoanele entry-level de cele din gama medie de pret, Galaxy M30s vine cu o sumedenie de caracteristici atractive pentru cei care isi doresc un telefon bun la un pret cat mai convenabil.

Unul din cele mai interesante detalii legate de M30s este capacitatea bateriei. Surse din industrie afirma ca el va avea un acumulator de invidiat, care stocheaza nu mai putin de 6000 mAh, o cifra cu adevarat impresionanta. Chiar daca se asteapta sa fie echipat cu un ecran Samsung Infinity-V de minim 6.4″, se pare ca aceasta baterie va permite posesorilor sa depaseasca lejer o zi de utilizare serioasa cu doar o incarcare.

Se zvoneste ca Galaxy M30s va avea un procesor Exynos 9610, care nu a mai fost utilizat inca in familia M. El ar urma sa fie ajutat de 4 GB de RAM, in timp ce stocarea ar putea fi standard de 128 GB, posibil extensibila cu un card microSD.

Samsung nu au oferit prea multe detalii legate de Galaxy M30s, dar randarile digitale ale unor fabricanti de carcase de protectie indica faptul ca el va avea trei camere principale si un scanner de amprenta pe partea din spate. Nu se stie exact ce senzori vor fi utilizati, dar se pare ca vom afla in curand, odata cu mai multe detalii tehnice, pe masura ce se apropie data lansarii.

In India, Galaxy M30s va fi vandut pentru preturi care variaza intre 210 si 250 €, probabil in functie de variantele de stocare care vor fi disponibile.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.