Samsung Galaxy M30s asteptat in curand

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy M30s asteptat in curand

Dupa succesul rasunator pe care l-a avut Galaxy M30 dupa lansarea in India, unde a vandut mai bine de 2 milioane de unitati in prima luna, Samsung adauga inca un model in seria aceasta, sperand sa o faca si mai populara. Este vorba de M30s, un terminal bazat in mare pe acelasi model, dar echipat cu componente superioare si care se adreseaza celor care isi doresc un telefon mai performant la pret excelent.

M30s a aparut pe Geekbench, asa ca ne putem face o oarecare imagine asupra a ce ar trebui sa asteptam de la el. Spre deosebire de predecesorul sau, M30s vine cu un procesor superior. Este vorba despre Exynos 9610 la 1,76 GHz, un important pas in fata de la modestul Exynos 7885 de pe M30. Acest procesor are 8 nuclee iar scorurile de performanta indica faptul ca vom avea parte de o experienta imbunatatita cu M30s.

Acest procesor este ajutat de 4 GB de memorie RAM si va rula Android 9 Pie si interfata One UI preinstalate din fabrica. Se speculeaza ca Samsung va imbunatati si camerele principale si de selfie de pe M30s, in timp ce pe partea de acumulator se crede ca nu vor interveni schimbari, acest telefon urmand sa aiba o baterie de 5000 mAh.

Nu stim inca daca producatorul koreean va folosi acelasi ecran Samsung sau va introduce unul nou. Cele mai multe voci par a se fi pus de acord ca displayul nu va fi schimbat, la fel ca si forma si alte detalii legate de design. Totusi, avand in vedere noul procesor folosit, credem ca Samsung Galaxy M30s se va bucura de o mare popularitate atat pe pietele asiatice cat si in cele europene. Vom reveni cu detalii oficiale in curand.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.