Samsung Galaxy M31 apare in foarte scurt timp

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy M31 apare in foarte scurt timp

La sfarsitul lunii februarie, Samsung va lansa un nou terminal din gama entry-level, Galaxy M31. Au aparut in presa online si niste randari digitale foarte realiste, despre care se crede ca reprezinta intr-adevar infatisarea reala a telefonului.

Galaxy M31 va avea un ecran Samsung cu diagonala de 6.4″ de tip Infinity-U Super AMOLED, cu o crestatura in forma de picatura de apa situata central in partea superioara. Acolo vom regasi o camera de selfie de 32 MP. Camerele principale sunt grupate intr-o insula dreptunghiulara care seamana foarte bine cu cea a telefoanelor din seria S20. Modulul contine o camera principala de 64 MP, una ultra-wide de 8 MP, una de adancime de 5 MP, la care se adauga si una macro cu un senzor de 5 MP.

Procesorul lui M31 este un Exynos 9611, dublat de 6 GB de RAM, in timp ce stocarea de baza este de 128 GB. Totusi, acest telefon are si un slot dual-SIM care accepta un card microSD pentru extinderea spatiului disponibil.

Acumulatorul este unul gigant, de 6000 mAh, si suporta incarcare rapida de 15W. Ne-am fi dorit mai mult la capitolul acesta, dar probabil Samsung a facut aceasta alegere din ratiuni de pret. Putem totusi spera ca Galaxy M31 va veni cu Android 10 si One UI 2.0 instalat direct din fabrica.

Galaxy M31 se va lansa intai in India, unde este asteptat cu un pret echivaland la mai putin de 200 de euro. Este de asteptat ca acest terminal sa ajunga in scurt timp si in restul pietelor internationale, chiar daca in Europa el va costa cel mai probabil un pic mai mult.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.