Samsung Galaxy M31 s-a lansat oficial

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy M31 s-a lansat oficial

Galaxy M31 este primul terminal al familiei M lansat in mod oficial in acest an si aduce noutati importante in comparatie cu generatiile precedente. Cel mai interesant detaliu despre acest telefon din zona entry-level este acumulatorul impresionant, care poate inmagazina nu mai putin de 6000 mAh. Aceasta valoare il pune in rand cu telefoane gandite special pentru acest scop, precum cele fabricare de Energizer, dar care nu se pot compara la restul specificatiilor.

M31 este echipat cu un ecran Samsung FHD+ de 6.4″, acelasi insa pe care il aveau M30 si M30s. Asta inseamna ca el va mentine crestatura in forma de U pentru camera de selfie de 16 MP.

In ceea ce priveste modulul principal de camere, M31 aduce, totusi, noutati semnificative. El are acum patru senzori, din care cel de baza este unul de 64 MP. I se asociaza unul de 8 MP ultrawide si doua de 5MP, din care unul macro si unul de adancime. Capacul din spate este de policarbonat si contine si senzorul capacitiv de amprenta.

Procesorul este un Exynos 9611 caruia i se adauga fie 4, fie 6 GB de RAM, in timp ce versiunile de stocare permit utilizatorilor sa aleaga intre 64 si 128 GB UFS 2.1. Un slot microSD este desigur disponibil, permitand extinderea facila acapacitatii de stocare on-board.

Samsung a dotat M31 cu Android 10 si One UI 2.0 din fabrica si a decis sa pastreze mufa audio jack de 3.5mm. Portul de incarcare/date este unul USB-C, dar incarcarea rapida este de doar 15W. Galaxy M31 va fi disponibil incepand cu 5 martie in India, deocamdata in albastru si negru, cu preturi care incep de la 200 de dolari/euro.