Samsung Galaxy M51 are baterie de 7000mAh

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy M51 are baterie de 7000mAh

Dupa mai multe luni de zvonuri, se pare ca, intr-un final, lansarea lui Samsung Galaxy M51 se apropie. Geekbench au primit spre evaluare acest telefon si asa am aflat un detaliu pe cat de surprinzator, pe atat de imbucurator: acest terminal va avea un acumulator imens, care inmagazineaza nu mai putin de 7000mAh.

Acest detaliu il face pe M51 cel mai bine dotat telefon din istoria lui Samsung, ridicand stacheta in industrie la un nivel la care alti producatori majori pot doar visa. Mai mult, koreenii au inclus pe lista de specificatii si incarcare rapida de 25W, si se pare ca vor pune si un asemenea incarcator in cutia in care se va livra terminalul.

Galaxy M51 este echipat cu un procesor Snapdragon 730 si vine cu 8 GB de RAM, ruland Android 10 si interfata proprietara One UI din fabrica. Desi nu avem inca date oficiale, se pare ca el va avea un ecran Samsung FullHD+ AMOLED de 6.67″, ceea ce il aduce in rand cu cele mai mari telefoane premium ale producatorului koreean, acesta fiind inca un punct forte in ceea ce priveste politica de marketing.

Se mai zvoneste ca M51 va avea patru camere principale, din care cea de baza fiind una de 64 MP, scanner de amprenta integrat in ecran, in timp ce stocarea ar putea porni de la 64 GB, insa nu stim daca Samsung va lansa si modele compatibile 5G. Data fiind pozitionarea gamei M, am putea crede ca acest terminal nu va avea modem 5G, dar pe de alta parte, stim ca Samsung fac eforturi mari pentru a se mentine in fruntea fabricantilor de astfel de telefoane, asa ca nu ne-ar mira sa vedem o asemenea echipare.