Samsung Galaxy M51 are incarcare de 25W

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy M51 are incarcare de 25W

Agentia nord-americana FCC a certificat viitorul telefon Samsung Galaxy M51, iar din raportul dat publicitatii reiese faptul ca acest telefon va fi capabil sa functioneze cu incarcare rapida de 25W. Documentele agentiei arata si faptul ca un incarcator cu asemenea specificatii va fi inclus in pachet, alaturi de un set de casti cu fir.

De remarcat faptul ca M51 nu va fi un terminal compatibil 5G, cel putin nu in aceasta generatie. Documentele FCC arata ca avem de-a face cu un terminal LTE, care are Wi-Fi b/g/n/ac, Bluetooth si Bluetooth LE, dar si NFC, fiind echipat cu un slot dual-SIM, care cel mai probabil suporta si un card microSD.

Sursa nu a oferit nici o alta informatie legata de hardware-ul telefonului, asa ca pana la date oficiale avem doar zvonurile legate de acest subiect. M51 ar fi asteptat cu un procesor Snapdragon 730, acompaniat de 6 sau 8 GB de RAM, ruland Android 10 din fabrica, in timp ce stocarea ar putea veni in versiuni de 128 si chiar 256 GB.

Desigur, o asemenea echipare l-ar apropia pe Galaxy M51 de modelul A71, si suntem siguri ca Samsung va dori sa faca o diferenta destul de clara intre cele doua terminale, cu atat mai mult cu cat seria M este una din gama medie de pret, iar A71 se afla intr-o liga superioara.

Este de asemenea posibil ca M51 sa aiba un cu totul alt tip de ecran Samsung decat telefoanele din partea de sus a seriei A, iar lucrurile ar putea sta destul de diferit si in ceea ce priveste camerele lor. Galaxy M51 ar putea aparea undeva in luna septembrie si suntem siguri ca in scurt timp vom avea mai multe detalii despre acest model.