Samsung Galaxy Note 10 Lite ar putea deveni realitate

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy Note 10 Lite ar putea deveni realitate

Samsung incearca sa isi imbunatateasca vanzarile explorand noi directii in ceea ce priveste terminalele lor premium. Un zvon recent mentioneaza ca producatorul koreean ar avea planuri serioase de a scoate pe piata un nou phablet din familia Galaxy Note 10, numit Galaxy Note 10 Lite.

O sursa de incredere din industrie afirma ca Note 10 Lite va deveni realitate in curand. Acest phablet ar putea fi echipat aproape la fel ca Note 10 si Note 10+, cel putin pe partea de procesor, si cu pana la 8 GB de memorie RAM. Stocarea ar putea fi de 128 GB, dar posibil ajutata de un slot microSD care sa acopere nevoile de spatiu.

Desigur, ne asteptam ca Samsung sa pastreze stylusul S Pen, elementul definitoriu pentru phableturile Note. La capitolul camere, Note 10 Lite ar putea avea una in minus, dublata de o baterie un pic mai mica decat ce gasim in phableturile curente. Nu ne-ar surprinde nici un ecran Samsung putin mai mic decat al lui Note 10, dar la fel de calitativ.

La fel ca in cazul lui S10e Lite, am putea vedea un capac spate din material plastic, din ratiuni de pret. Acest aspect ar face telefonul mai rezistent dar si mai ieftin de reparat in cazul in care ar fi implicat in accidente, si nu credem ca el i-ar deranja pe viitorii propietari prea mult.

Suntem desigur curiosi sa aflam mai multe detalii legate de Galaxy Note 10 Lite, in special pretul cu care va fi lansat. Acest aspect ar putea cantari mult in economia lui Samsung, data fiind popularitatea acestor phableturi si pretul destul de prohibitiv cu care vin cele premium.