Samsung Galaxy Note 9 cu ecran de 6.4 inch?

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy Note 9 cu ecran de 6.4 inch?

Cele mai recente zvonuri indica faptul ca Note 9 ar putea avea un ecran de 6.4 inch, ceva mai mare decat al lui Note 8. Este deja cunoscut faptul ca Samsung planuieste sa lanseze urmatorul phablet mai repede decat era asteptat anul acesta, cel mai probabil inainte ca Apple sa anunte noua lor gama de iPhone, din motive lesne de inteles.

Ecranul lui Note 9 ar trebui sa fie de tip Infinity Display 2.0, dupa modelul introdus cu cea mai recenta lansare, Galaxy S9 si S9+. Se presupune ca marginile ecranului vor face mai usoara diferentierea dintre Note 9 si S9+, desi e de asteptat ca cele doua dispozitive sa fie relativ similare.

Din cauza ecranului marit si a specificatiilor mai bune, Note 9 va avea nevoie si de curent mai mult, asa ca toti se asteapta ca bateria sa fie una pe masura. Galaxy Note 8 are un acumulator de 3300 mAh, insa Note 9 se presupune ca va fi echiapt cu unul de 3850 mAh. Ba mai mult, vocile optimiste mentioneaza o baterie de 4000 mAh pentru noul phablet Samsung.

Note 9 va rula Android 8.1 Oreo si se pare ca va avea 6 GB de memorie RAM pe langa un procesor Snapdragon 845 SoC.

Cat despre mult-vehiculatul senzor de amprenta integrat in ecran, parerile sunt impartite. Desi initial cele mai multe voci din industrie mentionau aceasta functionalitate, se pare ca ea e mai greu de  implementat decat credem. Atat Apple, cat si Samsung au avut-o in vizor, dar pana acum nici o materializare a acestei idei nu a ajuns pe piata.

Datorita faptului ca pe iPhone X recunoasterea faciala bazata pe tehnologia Face ID functioneaza atata de bine, e greu de crezut ca Apple va mai cheltui sume pentru a integra un scanner de amprenta in ecranele viitoarelor telefoane. Pe de alta parte, Samsung nu sta deloc bine la capitolul recunoastere faciala, si ne-am putea astepta sa incerce in continuare sa pune un scanner de amprenta sub ecranul unui viitor dispozitiv.

Pana ajungem sa vedem asa ceva insa, este inca usor de reparat un display, iar multe service-uri specializate ofera servicii de inlocuire ecran Samsung pentru o sumedenie de telefoane.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.