Samsung Galaxy S10 ar putea avea o baterie mai mare

/, Blog, Samsung/Samsung Galaxy S10 ar putea avea o baterie mai mare

S10, telefonul aniversar al seriei S pe care Samsung il va lansa in primele luni ale lui 2019 ar putea avea o baterie cu o capacitate semnificativ mai crescuta, daca e sa dam crezare celor mai recente zvonuri. Astfel, bateria lui S10 ar putea avea 4000 mAh fata de 3500 mAh cat se speculase in prima faza.

Aceste zvonuri sunt alimentate de ideea ca Samsung ar putea utiliza un modul de camere principale orientate pe orizontala, ca in cazul lui Note 9. Aceasta solutie de design a fost adoptata pentru ca oferea o mai buna organizare a spatiului interior, care a permis producatorului coreean sa instaleze o baterie mai mare decat cea a modelului precedent. Voci din industrie sustin ca Samsung sunt incantati de reusita lor cu Note 9 si ca acest design ar putea fi preluat de S10.

Se stie deja ca S10 va avea trei senzori principali, iar orientarea lor pe verticala ar ocupa foarte mult loc intr-un telefon care si asa este deja „ingramadit”. Cum capacitatea de a stoca energie este una din cele mai presante probleme curente ale fabricantilor de telefoane si unul din interesele majore ale clientilor, e lesne de inteles de ce Samsung isi doreste sa optimizeze spatiul alocabil bateriei.

Pana acum, reorientarea camerelor principale pe orizontala s-a dovedit a fi cea mai buna solutie pentru a administra spatiul disponibil, si nu ne-ar mira sa ii vedem pe coreeni largind sfera de aplicabilitate a acestui design. Asta cu atat mai mult cu cat fanii Samsung au asteptari ridicate atat de la S10, cat si de la celelalte telefoane din liga superioara care vor fi lansate la anul.

Daca si noul display Infinity se va dovedi mai economic din punct de vedere energetic, am putea vedea noile Samsung revenind in batalia inovatiilor condusa, cel putin pentru moment, de firme precum Apple sau Huawei. Cat despre ce va insemna o inlocuire sticla Samsung pentru ecranul Infinity, cel mai probabil un service bun nu va intampina probleme semnificative.

No comments yet.

Leave a comment

Your email address will not be published.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.